Clásico intemporal, el primer restaurante japonés de Barcelona y me atreveria a decir que quizas de España, abierto desde 1977,lo descubri en la decada de los 80's 1987 o 1988 si mal no recuerdo cuando pensando donde llevar a cenar a una conquista se me ocurrio ir a este exotico por aquella época restaurante,a la chica no la recuerdo pero si lo poco que me gusto el pescado crudo y menos aún esa salsa verde que picaba como los rayos!!!
Con el tiempo repetí y la cocina japonesa en todas sus variantes me apasiona, de vez en cuando acudo a Yamadori pido de sentarme en la barra y disfruto de la comida y del arte del Shushiman tratando el pescado.
La carta es tradicional, la de siempre con alguna variacion (como modernidad) de niguiris especiales, tengo que decir que por el precio se han quedado un poco desfasados de la oferta actual, por el mismo precio se puede comer en Sunka o Nakahista y las propuestas son mas originales
- Carrer d'Aribau, 68, 08011 Barcelona
Maki de huevas de salmon, bien.
Niguiris de anguila, buenos un poco resecos por eso.
OTRAS VISITAS:
Niguiris de anguila, algo sosos
Shahimi excelente calidad pero desorbitado precio por la reción.
No t'ho creuràs, però no he estat mai..!!
ResponderEliminarI de sempre m'ha cridat l'atenció i fa molts anys col·laborava amb una empresa que estava molt a prop, però pel motiu que sigui, mai vaig acabar anant i quan van despuntar Shunka & Friends, ja vaig encarar cap allà, sempre que volia japo de nivell.
Però tampoc estic tancat a Japos de nivell mitjà i preu més assolible... :)
Salut!!
Pertany al grup Yamashita, tenen el Yashima de Josep Tarradellas, el Yu , una mica pujat de preus si vols sortir sence gana pero autentics.
ResponderEliminarSalut!!,!
Per a mi també va ser el meu primer restaurant japonès, recomanat per un autentic talibà d’aquesta cuina en aquells temps, i recordo que vaig limitar-me a les poques referències que hi havia més similars a la cuina xinesa que no pas a la japonesa. He de confessar que vaig sortir avergonyit per no haver fet cas als consells que m’havien donat, però en aquells temps (parlo de fa molts anys) no tenia la ment tan oberta...
ResponderEliminarEl anko no kimo (fetge de rap) és un dels plats que sempre tinc al punt de mira per preparar, però com soc l’únic a casa que s’atreviria a tastar, sempre queda en un segon pla...
I els nigiris d’anguila, pel meu gust dels millors que es poden tastar.
Salut!!
Cohicidim plenament ! Per desgracia de la meva dutxaca les meves filles s´han acostumat a tastar de tot i els encanta probar. Al carrer Corcega aprop de Enric Granados hi ha el Restaurant Koyuki un petit i senzill japones que fan un plat d´anguila amb arroç fantastic , no se si el coneixes, el propietari es un home gran una mica antipatic pero es autentic i be de preu. slts i gràcies per el comentari
ResponderEliminar