Conocía ya el restaurante en sus años en Gelida (Barcelona) y aprovechando gestiones laborales en la capital del Penedés me decido visitar sus nuevas instalaciones en el Mercado de la Carne de Vilafranca su actual ubicación.Es un lugar acogedor en la primera planta del mercado tiene una decoración acorde y una cocina a la vista mejorando sensiblemente el antiguo local.
Opto por el menú semanal (12,5 € con copa de vino a los que se ha de añadir un suplemento de 7 € ya que una de las opciones es la pularda y no puedo evitar caer en la tentación de probarla, mereciendo la pena).Se trata de un menu de cocina tradicional productos de la tierra y tradición vinicola del Penedes, ¿Que mas se puede pedir?
- Plaça Vall del Castell, 17, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona
La Pularda, ejemplo del buen tratamiento de la materia prima, textura deliciosa se desacía en la boca.
Postre helado no recuerdo pero muy bueno
Buen cafe
Con el extra de la Pularda el precio del menu su dispara pero vale la pena, menu de lujo.
Fa temps que quan llegeixo Vilafranca, em ve al cap aquest lloc... :)
ResponderEliminarI mira que hi passo pel costat amb els meus desplaçaments per la AP-7 cap al sud..
Però mai paro i ja fa anys que no estic per Vilafranca.. A veure si puc recuperar temps i fer alguna sortida cap al Cigró...
Val la pena una parada a Vilafranca i voltants , bon menjar i bons vins i caves, slts
ResponderEliminarVaig estar fa ja molts anys en el de Gelida i pel que m'han comentat, aquest està a la seva alçada. El tinc com pendent per anar. I pels voltants de Vilafranca, La Cucanya també m'agradava molt d'anar (ara ja no sé com deu estar...).
ResponderEliminarSalutacions!
El cigro es un lloc de referencia sence dubtes a Vilafranca, a la zona hi ha llocs emblematics com Cal Xim o altres, i respecte a la Cucanya un lloc privilegiat devant del mar encara que els preus pujadets.
ResponderEliminarSlts
Bon dia JC,
ResponderEliminarUn bon lloc Vilafranca i el Cigró d'Or un referent:http://cuinacinc.blogspot.com.es/2014/08/el-cigro-dor.html
Ben trobat,
Felicitats per el blog, apunto les teves referencies
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