Habia oido hablar no muy bien de la comida peruana pero este descubrimiento me ha hecho cambiar de parecer, Ceviche 103 es un restaurante moderno con platos tradicionales peruanos actualizados pero sin perder la esencia.
Cuando llegue al local pasadas las 14,30 estaba a tope y la comida tardó un poco pero valio la pena, muy recomendable a los amantes del ceviche y quien quiera probar nuevos sabores.
Opte por el menu del mediodia de 14 euros , a la carta sale sobre los 30 euros.
Ceviche 103
Carrer de Londres, 103, Barcelona
Ceviche de pescado con boniato glaseado, sin duda el mejor plato del menu y que da nombre al restaurante.
Arroz negro con pollo en wok con salsa aji panca, plato muy correcto, buena cocción del pollo.
Queso helado, pero no se engañen es un una especie de helado de leche y leche condensada,vainilla, canela y clavo, buesisimo.
Una especie de grafitti en el interior del local
El local es muy colorista y alegre
Tothom en parla bé d'aquest lloc.. I he llegit més d'un comentari positiu del menú.
ResponderEliminarJo he de dir que em fan una mica de mandra els restaurants peruans i el ceviches.. Potser perquè comparo amb els sashimis japonesos i em decanto per aquests... Soc molt binari en el sentit a si plat_A > plat_B.... em quedo amb plat_A... :).
I sé que no tindria que ser així, doncs no és el mateix una especialitat que l'altre, però és un dels meus defectes... :). Les cuines americanes, no són mail la meva primera opció... però si s'ha d'anar vaig i menjo...
Ricard: Tampoc m'entusiasmen els restaurants sudamericans pero aquest no esta gens malament i els ceviches del menu estan força be, ves a provar i em dius.
ResponderEliminarSlts
Pues mira que tengo amigos de toda América y aún no he probado la comida peruana. Sé lo que es el ceviche pero no lo he probado, no ha surgido la ocasión.
ResponderEliminarDe momento, con la esqueixada y el sushi en sus variantes ya tengo buenas opciones de comer pescado crudo.
A ver si me animo...
Salut!
Te animo a que te arriegues, seguro que te gusta ;)
ResponderEliminarJo només he estat al Tanta un parell de cops, i no m'acaba de convèncer. És una mica la mateixa sensació que em va quedar en sortir de la taberna mexicana Niño Viejo dels Adrià. Vaig pensar: per aquest preu, m'estimo més cuina de casa nostre que la gaudeixo infinitament més. Ja sé que s'ha de provar de tot en aquesta vida, i així ho faig, però repetir.... ja em costa més.
ResponderEliminarDe totes formes, d'aquest que comentes, ja havia sentit parlar bé i el tinc com un dels pendents (però una mica al final de la llista).
Salutacions!